Zondag 1 donderdag 25 mei in finale om kampioenschap 5e klasse D!

Onze jongens van Zondag 1 gaan aanstaande donderdag 25 mei om 20.00 uur op Sportpark Zoudenbalch spelen voor het kampioenschap in de 5e klasse D. De wedstrijd tegen Forza Almere werd afgelopen zondag afgesloten met een zwaar bevochten 3-4 overwinning. Forza was geenszins van plan er een walk-over van te maken na het verlies tegen ’t Goy. We kwamen in de eerste helft met 0-1 voor maar na een slecht laatste deel stonden we met rust op een 2-1 achterstand. Na de thee werd er een tandje bijgezet en kwamen we op een 2-4 voorsprong met een legio aan kansen op meer treffers. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar na een 3-4 aansluitingstreffer en een tweede gele kaart voor Sjoerd, werden het toch nog benauwde slotminuten. Nu de laatste wedstrijd tegen ’t Goy 1. Bij winst kampioen, bij gelijk een penaltyreeks maar laten we hopen dat het zover niet zal komen.