Club(wedstrijd)kleding

M.i.v. seizoen 2018 – 2019 spelen alle leden in de wedstrijdkleding van Domstad Majella. Deze kleding is eigendom van de club. Leden krijgen deze kleding in bruikleen. De kleding is alleen voor het spelen van Domstad Majella wedstrijden en dus niet voor gebruik tijdens trainingen, gym of zwembadbezoek.

Borg
Nieuwe leden betalen een borg van € 30,00 voor het verkrijgen van de wedstrijdkleding. Deze borg wordt in principe teruggegeven indien een lid het lidmaatschap opzegt.

Inleveren van wedstrijdkleding
Indien een lid stopt moet de kleding schoon gewassen en heel worden ingeleverd. Dit kan in de bestuurskamer maar zorg wel dat duidelijk is van wie de kleding was. Vermeldt de naam van het lid en het laatste team waarin is gespeeld.

Indien een lid borg heeft betaald krijgt het lid de borg terug. Indien de kleding niet wordt ingeleverd wordt er niet meegewerkt aan een overschrijving naar een andere club.

Ruilen van wedstrijdkleding
Een keer per jaar, bij aanvang van het seizoen worden er een aantal dagen vastgesteld waarop kleding kan worden geruild. Dit wordt aangekondigd op de website. Dit is voor leden die aan het begin van het seizoen een maatje groter nodig hebben. Aan het einde van elk seizoen mag een speler de kleding thuis bewaren voor het volgende seizoen. Voor meer informatie, neem contact op met een bestuurslid of wedstrijdsecretaris.

Kledingsponsoring
Er is sprake van een kledingsponsor wanneer men een team voorziet van trainingspakken, inloopshirts of tassen met een commerciële uiting. De sponsor betaalt in dat geval de kosten voor deze exposure gedurende een overeengekomen contractperiode. In feite koopt de kledingsponsor de betreffende goederen niet. Deze blijven in bezit van Domstad Majella.