Vereniging

domstad_majella_logo_300pxlDe vereniging Domstad Majella DMC is in 1990 ontstaan uit een fusie van s.c. Domstad ’60 en v.v. Majella. Vóór 1990 waren beide verenigingen buren op het sportcomplex Tuindorp-oost. In verband met woningbouw moest de verenigingen gedwongen verhuizen. Dit was de aanzet tot de fusieclub die haar huisvesting vond op het sportcomplex Zoudenbalch aan de oostkant van Utrecht.

De vereniging heeft een zaterdag- en zondagafdeling. Thans spelen er op de zaterdag 5 senioren herenteams en een vrouwenteam. De zondagafdeling heeft 2 senioren herenteams en een vrouwenteam. Het zondag 1 team speelt in de 4e klasse van district West I. De vereniging heeft geen jeugdteams.

De contributie voor het seizoen 2018-2019 bedraagt € 190,00. De contributie wordt geïnd door Club Collect d.m.v. automatische incasso.
De kantine is tijdens het seizoen geopend op dinsdag- en donderdagavond en in het weekend. Gedurende het seizoen zijn er tal van activiteiten w.o. openingseizoens- en eindeseizoensavond, nieuwjaarsinstuif en dit jaar ook enkele toernooien.

Meer weten over de club? Meldt je vrijblijvend aan voor een proeftraining of bezoek aan de vereniging.