Restitutie (deel)contributie seizoen 2020 – 2021

Het zijn bijzondere tijden dat zullen jullie kunnen beamen. Nu er wordt nagedacht over de eerste versoepelingen is het voor het amateurvoetbal al wel duidelijk, er wordt dit seizoen niet meer in KNVB-wedstrijdverband gevoetbald. We hebben de afgelopen tijd een aantal verzoeken ontvangen voor restitutie van contributie voor het seizoen 2020 – 2021. Het bestuur heeft hierover een besluit genomen.

Onze contributie is opgebouwd uit twee elementen, de basiscontributie (€ 85,00 voor leden en niet-leden) en een bedrag voor KNVB-wedstrijddeelname (€ 105,00).  Hoewel we trachten aanspraak te maken op diverse subsidieregelingen, blijft de vereniging toch met aan aantal vaste lasten zitten en moeten we reserveren voor o.a. het clubgebouw. De basiscontributie laten we daarom in stand. De contributie voor wedstrijddeelname splitten we in 4 kwartalen. Omdat er alleen in het eerste kwartaal van dit seizoen nog gevoetbald is heeft het bestuur besloten het 2e t/m het 4e kwartaal te restitueren. Voor die dus de hele contributie voor dit seizoen hebben voldaan storten we € 78,75 terug op de rekening. Voor die nog contributie hebben openstaan zullen we verrekenen/crediteren.

Omdat we handmatig de betalingen moeten verwerken hebben we hiervoor nog enige tijd nodig. We verwachten de restitutie uiterlijk 23 april af te kunnen ronden.

Voor de begroting seizoen 2021 – 2022 is het belangrijk dat het bestuur weet wie wel of niet het seizoen gaat aanvangen. Geef dit daarom zo spoedig mogelijk door aan de teamleider. Ga je stoppen of naar een andere vereniging, we accepteren alleen uitschrijvingen via een mail aan secretaris@domstadmajella.nl. Opzeggen via de teamleider is dus niet voldoende!.

We hopen jullie echter natuurlijk bij aanvang van het nieuwe seizoen weer te mogen begroeten! Terug in het nieuwe normaal!

Met sportieve groet,
namens het bestuur

Ab van Harten
Voorzitter