Domstad Majella Covid-19 protocol op wedstrijddagen

Domstad Majella heeft een protocol vastgesteld voor wedstrijddagen ter voorkoming van besmetting door het Corona-virus:
  1. Kom in sport/wedstrijdkleding naar de accommodatie sportpark Zoudenbalch! Er staan geen kleedkamers ter beschikking voor het omkleden vóór aanvang van de wedstrijd.
  2. Bezoekende verenigingen melden zich in de bestuurskamer, deze is te bereiken via de hal van het clubgebouw. Het kantinegedeelte is gesloten!
  3. In de rustpauze van de wedstrijd wordt thee uitgeschonken op het veld, het kleedkamergebouw is geopend voor toiletgebruik en/of waterbidons bijvullen. De kleedkamers blijven gesloten.
  4. Na afloop van de wedstrijd worden per team 2 kleedkamers ter beschikking gesteld. Kleedkamers 7 + 8 voor de bezoekers, kleedkamers 1 + 2 voor het Domstad Majella team.
  5. Een team dient zich 50/50 op te splitsen. Een kleedkamer mag echter met maximaal 8 personen worden betreden. Binnen de kleedkamer geldt de 1,5m maatregel!!
  6. Het douchegedeelte is voor max 2 personen tegelijk opengesteld. Houd het douchen kort en maak ruimte voor de volgende groep.
  7. Bezoekende teams wordt verzocht direct na het omkleden/douchen terug te keren naar de eigen accommodatie.
  8. Het bestuur houd zich het recht voor direct wijzigingen op het protocol door te voeren, mocht hiertoe aanleiding bestaan.