Zoudenbalch is van Domstad!

Het weekend van 2/3 november was een regenachtig weekend, maar door de gladde velden ging het spel van DMC alleen maar soepeler.

Zaterdag 2 opende thuis tegen Odin 2 en pakte eindelijk weer een punt. DMC kwam 1-0 voor, maar uiteindelijk wist Odin de 1-1 nog binnen te schieten. Ondertussen is de selectie van Zaterdag 2 compleet nu hun keeper eindelijk terug is van het ”strand” en kunnen ze hopelijk weer wat op gaan bouwen.
Zaterdag 5 speelde gelijktijdig ”uit” tegen Odin 8, een team dat hoger op de ranglijst staat en gezien de laatste uitslagen van het 5e een lastige tegenstander zou worden. Zaterdag 5 zorgde echter voor een stunt door een zwaar bevochten 0-1 overwinning binnen te slepen.
De derby’s tegen Odin dit seizoen zijn fijne wedstrijden voor DMC tot nu toe.
Zaterdag 3 speelde daarna thuis tegen Hercules 5, dat op papier een mogelijke concurrent voor het 3e kon worden dit jaar. De wedstrijd ging echter eenvoudig voor Zaterdag 3 en werd met 6-2 gewonnen. Dit is alweer de 9e overwinning op rij en ze behouden hun 100% winstpercentage dit seizoen!
Zaterdag 6 moest eigenlijk ook ”uit” tegen Odin 11, maar deze wedstrijd was als enige afgelast.
De Zaterdag Vrouwen sloten de dag af thuis tegen HMS Vrouwen 1. Het was een vermakelijke wedstrijd waarin DMC gelukkig aan het langste eind trok, er werd met 3-2 gewonnen. De Zaterdag Vrouwen haken hierdoor weer een beetje aan bij de subtop.

Op zondag werd het voor programma voor FC Utrecht verzorgd door Zondag 2. Ze kregen Voorwaarts 4 op bezoek en wonnen toepasselijk met 4-0. Zondag 2 lijkt hun draai weer helemaal gevonden te hebben.met 11 doelpunten voor en 0 tegen in de laatste 2 wedstrijden.
Het werd helaas geen ongeslagen weekend voor DMC. De Zondag Vrouwen moesten uit tegen de nummer 2 Roda’46 Vrouwen 1 en verloren met 4-0. De Zondag Vrouwen hebben nog even nodig om te wennen aan het niveau van de 4e klasse en wachten nog altijd op hun 1e punt.
Als kers op de taart werd Zoudenbalch nog even getrakteerd op een 6-0 overwinning van FC Utrecht op Fortuna Sittard.