AFC Quick Vr 1 – DMC Vr 1

Wedstrijdsamenvatting. Weinig woorden nodig.

Deze wedstrijd: Vijf invallers zaterdag DMC. Totaal twaalf spelers. Één wissel DMC versus vijf Quick.

Tot einde eerste helft. Blessure. Door met elf spelers. Één doelpunt Quick. Balen. Lullig balletje. Geen ramp. Domstad moe. Bal twaalf uur naar zes uur en terug. Hele eerste helft. Rennen. Uitputting.

Rust. Gelukkig. AA – Vriend Floor. Lief. Bedankt. Tips: Knijpen achterin. Quick naar buiten duwen. Meer lopen. Sneller moe. Wij elf man. Energie sparen. Rust inbouwen. Ballen terugleggen. Ruimte creëren.

Tweede helft. Eerste kwartier: Wij leiden. Quick zenuwachtig. Bal voor doel. Geen significante kansen. Bal terug Quick. Paar kansen. Bal terug DMC. Aantal kansen. Bal Quick. Snelle vrouwtjes.

Bal bij doel. Bal richting doellijn. Keepster. Wat nu?! Liggen. Bal onder lichaam. Op de lijn of in het doel? Lijn! Geluk. Nog steeds 1-0. Opgelucht. Uittrap. Bal goede kant. Goede passjes. Onrust kant DMC. Moeten scoren. Bal terug Quick. Snelle vrouwtjes aan zet. Door ons heen. Bal richting doel. Weer lullig balletje. 2-0. Laatste kwartier. Onrustig. Kansen DMC. Mag niet baten. Vrouw Quick out. Komt weer bij. Ambulance. Check ziekenhuis. Laatste tien minuten. Rode hoofden Domstad. Iedereen moe. Blijven staan. Bal overpassen. Rommelig. Tien minuten vechten. Tevergeefs.

Eindstand: 2-0.

Moeilijke wedstrijd. Weinig eigen spelers. Frustratie. Verdriet. Boosheid.