Zondag 3 wint, Zondag 2 en Vrouwen 1 laten punten liggen, toch biefstuk!

Malse biefstukZondag 3 heeft besloten de zaken in de tweede helft van de competitie geheel anders aan te pakken. Verdedigend zat het zondag 18/1 goed in elkaar en dat leverde ook gelijk de volle winst op. Niet dat de aanval productief bleef, het bleef uiteindelijk bij 2 doelpunten maar door de ene tegentreffer werd Maarssen 3 met een kater naar huis gestuurd. Voor aanvang van de wedstrijd van Zondag 2 weer de nodige stoere taal. Het werd in de “uitwedstrijd” tegen buurman Sterrenwijk 9 echter een afdroog partij, 5-1 verlies en men droop af met de staart tussen de benen.
Voor aanvang van de wedstrijd van Vrouwen 1 een treurige mededeling, Daphne geeft aan haar voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Nadat ieder is bijgekomen van de schrik volgt een alleszins acceptabele 2-2 tegen het hoger geplaatste Houten 2 en dat zonder onze Nouschka. Dus een verslag van haar kunnen we niet aanbieden, maar met een wedstrijdverslag van Malou hebben we een prima vervangster.
Na de wedstrijd werd een belofte ingelost door de sponsoren Dick en Berrie. Het 2e en vrouwen 1 hebben aan de voorwaarde van een minimaal aantal wedstrijdpunten voldaan en dus werd er na de wedstrijd een heerlijke biefstuk geserveerd. Onze dank gaat uit naar deze gulle gevers!