DOMSTAD MAJELLA > Algemeen > Zaterdag Vr 1 bijna Herbmeister, Zondag Vr 1 in Sinterklaasstemming

Zaterdag Vr 1 bijna Herbmeister, Zondag Vr 1 in Sinterklaasstemming

windvlagHet Zaterdag vrouwen 1 team was het laatste weekend van november weer ongenaakbaar. De vrouwen van Focus ’07 moesten er met 5-1 aan geloven. Met 9 negen punten voorsprong kan volgende week het Herbmeister kampioenschap gevierd worden.
Wisselende resultaten voor de zaterdag herenteams. Zaterdag 5 pakte de draad weer op met een knappe 2-3 uitoverwinning op concurrent Jonathan en behoud zicht op de koppositie. Ook zaterdag 3 blijft in de race voor het kampioenschap. Op een nat en winderig veld werd CJVV met 3-1 verslagen. Zaterdag 6 zag directe concurrent Rivierenwijkers 6 langszij komen door een verlies met 6-3. Zaterdag 2 en 4 speelden niet.
Zondag 1 moest op het kunstgras directe concurrent DSO Ultrajectum bestrijden. De stadsgenoot bleek echter zich beter thuis te voelen op het kunstgras. Met een 1-4 verlies raakt koploper Allen Weerbaar uit het zicht. Zondag 2 moest ook hun kunsten etaleren op het kunstgras van Voorwaarts. Ook zij moesten echter hun meerdere erkennen in de tegenstander. Een 2-0 verlies na 90 minuten. Gelukkig toch nog een vrolijke noot op de zondag. Onze lijstertjes van Vrouwen 1 wisten de vrouwen van Hercules 1 met een kater naar huis te sturen. Het zette de dames aan tot een heuse Sinterklaas-aubade.