Zaterdag 5 nog ongeslagen, Zaterdag 2 en Zondag 1 lopen schade op.

Wisselende resultaten in het weekend van week 38. Zaterdag 2 heeft het aanmerkelijk moeilijker in de 5e klasse dan vorig jaar. Het kreeg een oorwassing met 0-5 van Odysseus 5. Het 3e team nam knap de 3 punten mee uit Nieuwegein, 2-3 tegen JSV. Zaterdag 4 vocht voor een punt maar zag die inzet niet beloond, het werd 1-2 tegen Odysseus 8. Positieve uitschieter was Zaterdag 5. Met een steeds sterker wordende selectie en onder de nieuwe frisse wind van coach Maurice van Meel werd een klinkende overwinning behaald tegen buurman Sterrenwijk 3 (4-6).
Op zondag wist alleen Zondag 2 met 1-2 uit te winnen van Faja Lobi/KDS. Zondag 3 kent een moeilijke start, het verloor thuis met 2-6 van Kampong 16. Zondag 1 speelde voor de koppositie in de 5e klasse maar moest erkennen dat APWC 1 een maatje te groot was. Er waren wel kansen maar er werd niet gescoord (4-0). Lees het wedstrijdverslag.
Ook de vrouwen konden het goede resultaat van vorige week niet voortzetten. Thuis werd met 3-6 verloren van Schalkwijk, mede door wat slordigheidjes in de verdediging.