Zaterdag 4 KAMPIOEN!! Zondag 1 5e klasse gaat naar climax!

Geheel onverwacht is zaterdag 4 dit weekend kampioen geworden in de res. 6e klasse. Directe concurrent FZO 2 verloor hun wedstrijd en zelf boekte we de meest makkelijke overwinning op DOVO. Beetje anticlimax, maar een zeer verdiend kampioenschap dat we komende zaterdag 6 mei in de thuiswedstrijd tegen Odysseus luister gaan bijzetten! Zaterdag 2 en 3 wonnen hun wedstrijden, terwijl Zaterdag 5 een gelijkspel noteerde tegen FC De Bilt uit. Een slechte beurt voor Zaterdag Vrouwen 1 die thuis met 1-3 klop kregen van hekkensluiter VVOG. Geen klantenbinding dus een hoop werk aan de winkel voor het volgende seizoen!
De zondag werd verrassend geopend door een spectaculaire overwinning van Zondag 2. In een doelpuntrijk duel werd Houten 8 heen gezonden. Dat was de opmaat naar een nog doelpuntrijker duel van Zondag 1 tegen Kismet 1. Belangrijk voor het in stand houden van de kampioenaspiraties. In een bij tijd en wijlen tumultueus duel werd het uiteindelijk 7-1. Volgende week geen wedstrijd voor onze jongens en wordt het aantal wedstrijden in de poule gelijkgetrokken. ’t Goy kan dan langszij komen en staan er dan 3 ploegen bovenaan met nog 1 wedstrijd voor de boeg.
Zondag Vrouwen 1 beleeft dit seizoen weinig plezier aan hun tripjes richting 020. Nu ook weer een nederlaag met 4-0 tegen Geuzen-Middenmeer. Volgende week de competitie-afsluiter tegen hekkensluiter HSV en daarna een sappie om het seizoen weg te spoelen!