Zaterdag 4 aan kop, Zondag 1 pakt zwaar bevochten eerste drie punten!

Het weekend van 13/14 oktober kende, zoals wel vaker, hoogte en diepte punten. Een lelijke misser van Zaterdag 2 die zo goed waren begonnen. Delta Sports verpeste hun feestje met een 3-1 verlies. Zaterdag 4 pakte een moeizame maar zo belangrijke 1-0 thuisoverwinning en staat nu gedeeld aan kop. Zaterdag 5 kampte met spelerstekort en blessures, wist tot de rust verdienstelijk Voorwaarts op 1-1 te houden maar moest zich toch met 1-3 gewonnen geven. Geen 3 punten. Ook niet voor de zaterdag vrouwen die een 2-1verlies bij SV Achterveld incasseerden. Zaterdag 6 scoort er lustig op los. Een 6-0 overwinning op Delta Sports met 3 doelpunten van Griffin die daarmee Lucas van Zaterdag 2 benaderd op de topscoorderstabel.
Op zondag evenwicht door een 0-6 verlies van Zondag 2 tegen Kampong. Daartegenover een 6-0 overwinning van de vrouwen bij Sporting ’70 met 3 doelpunten van Sjaak. Ook zij sluit daarmee aan bij Lucas. Het is wat vroeg, maar er worden geluiden gehoord over een aankomend kampioenschap. De dag werd positief afgesloten met een zwaarbevochten overwinning van Zondag 1. Plaatsgenoot De Dreef kwam op bezoek, kwam op een 0-1 voorsprong, maar 10 minuten voor tijd zette Adnane met een mooie actie de 1-1 op het scorebord. Alles werd uit de kast gehaald en in de slotseconde was het Stijn, met kramp in de kuiten, die met een frommelgoal de eerste 3 punten van het seizoen binnensleepte.