Zaterdag 3 en Zondag 2 in actie, FC Utrecht zorgt voor feest!

Het weekend van 19 en 20 oktober was een beker weekend.

Alleen Zaterdag 3 en Zondag 2 moesten aan de bak, de rest was vrij.
Zaterdag 3 moest thuis voor de eerste knock-out ronde van de beker tegen Hercules. Een extra beladen wedstrijd voor DMC, omdat de zoon van onze Voorzitter bij de selectie van de tegenstander hoort. Van Harten Jr. was niet bij de wedstrijd aanwezig en zal dit van zijn vader nog wel te horen krijgen. Zaterdag 3 deed wat onze Voorzitter gevraagd had en won ook de 7e wedstrijd van dit seizoen met 2-0. Op naar de volgende ronde van de beker.
In de avond speelde FC Utrecht thuis tegen PSV. In de aanloop naar de wedstrijd was het een gezellig feestje bij DMC en was er goede hoop voor de wedstrijd. Dat FC Utrecht met 3-0 ging winnen, hadden echter maar weinig mensen verwacht en zorgde voor een nog mooiere zaterdag.

Zondag 2 kwam ook in actie voor de beker en kreeg Kampong op bezoek. Waar het seizoen nog zo mooi begon met 3 overwinningen in de beker en een ruime openingszege in de competitie, gingen de laatste 3 competitie wedstrijden verloren. De hoop was om de goede flow van de beker weer terug te vinden, maar dit lukte helaas niet. Er werd met 2-4 verloren en het beker seizoen is klaar voor Zondag 2.

Aankomende week hebben we ook een midweeks beker programma, zowel de Zaterdag Vrouwen als de Zondag Vrouwen mogen op woensdagavond aantreden. We hopen dat zij hun beker avontuur nog wat langer laten duren natuurlijk.