Wisselend Weekend

De winterstop komt in zicht en het weekend van 16 en 17 november had al wat winterse kou met zich mee.

Op zaterdag opende Zaterdag 2 thuis tegen Bunnik ’73. Het was een tactisch schaakspel waarbij beide ploegen elkaar van scoren af hielden. Zaterdag 2 pakt weer een puntje na een 0-0 gelijkspel en begint ondertussen toch wat op te klimmen op de ranglijst.
Zaterdag 3 speelde daarna thuis en had de nodige personele problemen. Met een zwaar gehavende selectie traden zij aan tegen concurrent Voorwaarts. Het werd een spannende en verhitte wedstrijd waar uiteindelijk een 1-1 eindstand op het bord stond. Zaterdag 3 behoudt hun ongeslagen status dit seizoen, maar wist voor het eerst niet te winnen dus.
De dag werd thuis afgesloten door Zaterdag 4 tegen FC de Bilt. al vrij snel werd duidelijk dat het geen echte wedstrijd zou worden en FC de Bilt geen partij was. Het werd een afstraffing voor De Bilt. Zaterdag 4 won met 8-0 en heeft nu alle 7 competitie wedstrijden gewonnen.
De Zaterdag Vrouwen gingen op bezoek bij onze buren Rivierwijkers, de nummer 1 van de competitie. Op papier een lastige opgave en dat bleek het ook in de praktijk. Er werd met 4-1 verloren. Onze Zaterdag Vrouwen zijn nu terug te vinden op de 8e plaats, maar het gat met de 2e plaats is slechts 3 punten.
Zaterdag 5 ging op bezoek bij Delta Sports, een spannende pot die vermakelijk was voor het publiek. Uiteindelijk won Delta Sports helaas met 3-2. Het 5e is terug te vinden op de een na laatste plaats en het is tijd dat er weer wat punten gepakt worden.
Zaterdag 6 trapte een half uurtje later dan het 5e af bij Delta Sports ook. Ze hebben na hun eerste overwinning van vorige week de smaak te pakken. In een doelpuntrijk duel won ons 6e met 4-6. Door de 2 overwinning op rij kruipt het 6e een beetje omhoog op de ranglijst.

Op zondag werd thuis afgetrapt door Zondag 2 tegen de nummer 2 Roda ’46. Zondag 2 draait weer op volle toeren en pakte alweer hun 4e overwinning op rij. Er werd met 2-0 gewonnen. Hierdoor staat het 2e nu in punten gelijk met Roda ’46, maar doordat ze een wedstrijd meer hebben staan ze op de 3e plaats.
De Zondag Vrouwen moesten uit bij FC Weesp en ze lijken eindelijk gewend te zijn aan het niveau van de 4e klasse. De eerste punten van het seizoen werden binnen gesleept door met 0-1 te winnen en ze verlaten de laatste plaats. Hopelijk is dit het begin van hun opmars en gaan ze vaker winnen.