Winst voor Zondag 1 en vrouwenteams, verlies zaterdagteams in de beker!

Het laatste speelweekend in 2017 heeft voor Zondag 1 dan toch eindelijk de kentering gebracht. In een zwaarbevochten wedstrijd, waarin de laatste 20 minuten met 10 man een 0-1 voorsprong verdedigd moest worden, keerde de ploeg toch met de broodnodige 3 punten terug uit Odijk. Er is nu een klein gaatje geslagen met hekkensluiter VSC en het resultaat geeft de selectie moed. Winst voor beide vrouwenteams, een nipte 3-2 overwinning van de Zaterdagvrouwen tegen “oude bekenden” Delta Sports. Zondag Vrouwen 1 kwam snel op een 2-0 voorsprong tegen de overburen Kampong, maar daarna stokte de productie. ODIN deelde een tik uit aan onze nog in de beker actieve Zaterdag 3 en 4 en dat was dan weer minder. Toch een positieve afsluiting van de eerste helft van het seizoen. Zondag 1 blijft zicht houden op behoud van de 4e klasse, Zaterdag 2, 3, 4, en 5 houden zicht op een kampioenschap.