Winst voor zaterdagteams en Zondag 1

Prima resultaten voor de zaterdagafdeling in het weekend van 4/5 februari. Zaterdag 4 bekert verder na een 5-2 overwinning op Kampong 5. Zaterdag 3 blijft in theorie nog zicht houden op de koppositie al lijkt DVSU onverslaanbaar. Hercules 7 werd in een spannende wedstrijd met 3-2 verslagen. Zaterdag 5 moet dit seizoen genoegen nemen met een middenmoot positie. Na een 3-2 overwinning een 7e plek, de vierde plek lijkt het hoogst haalbare.
Toch ook nog een verliespartij dit weekend. Zondag 2 kon het niet bolwerken tegen de groen-zwarten van Voorwaarts, een 4-2 nederlaag. Een reguliere overwinning van Zondag 1 tegen CTO ’70, na een gedegen voorbereiding in de ochtend. Cafe Weerbericht bood de selectie een uitgebreid ontbijt aan, waarvoor onze dank aan Cecilia en Broer Beekink!
Volgende week de kraker tegen nummer 2 Forza Almere, voor het behoud van de koppositie. Alleen de weersverwachting of het resultaat kan roet in het eten gooien, maar in ieder geval zullen we die zondag afsluiten met een gezellig stukje muziek, komt dus allen!!