Uitstekend begin tweede helft competitie!

We zijn uit de startblokken gevlogen met de zaterdag- en zondagafdeling! Zaterdag 4 trapte op vrijdagavond af met een 10-klapper en declasseerde daarmee Hercules 8. Drie doelpunten van Chakib die daarmee afstand neemt van de rest op de topscoorderslijst.
Op zaterdag alleen verlies voor Zaterdag 2 (nog harder trainen in de winterstop!) Een kleine revanche van Hercules, 2-0.
Zaterdag 3 had het lastig tegen DHSC, met veel geblesseerden. Toch een mooie uitoverwinning en men blijft daarmee aan kop. Zaterdag Vrouwen 1 is bezig met een fantastisch beker avontuur! Een spannende thuiswedstrijd werd uiteindelijk door pingels beslist. We gaan nu naar de kwartfinale!
Een ongeslagen zondagafdeling. Zondag 2 ging op bezoek bij de buren van Sterrenwijk, speelden tegen 12 man, maar wist uiteindelijk toch met 0-2 te winnen. Vrouwen Zondag 1 boekte op knappe wijze hun 2e overwinning van het seizoen tegen FC Weesp. Grote meid was Shakira (a.k.a. Sjakie) met 3 doelpunten. Het zwaarbevochten punt tegen SO Soest is nu ook in de stand verwerkt en men staat daarmee nu 8e. Zet dit voort boys en girls!!