Rustig Weekend voor DMC

Het speelweekend van 8 en 9 februari waren er weinig wedstrijden, alleen Zaterdag 4 en 5 kwamen in actie.

Zaterdag 4 speelde thuis tegen hekkensluiter Odysseus 7. Gezien de vorm van het 4e dit seizoen was dit een garantie voor veel goals. Het werd een makkelijke wedstrijd, die zonder al te veel moeite met 6-1 werd gewonnen. Een rustige generale voor de belangrijke wedstrijd van aankomende zaterdag 15 februari. Dan speelt Zaterdag 4 om 13:00 thuis tegen FZO 2, de nummer 2. Bij winst slaat het 4e een gat van 6 punten, bij verlies komt FZO op gelijke hoogte. Deze kraker wil je niet missen!
Zaterdag 5 ging op bezoek bij subtopper Sterrenwijk 3. Een lastige opgave voor het 5e, dat in 2020 een beetje een vorm dip heeft en nog geen punten behaald heeft. Helaas konden ze daar dit weekend geen verandering in brengen, ze verloren met 3-0. Zaterdag 5 bezet ondertussen de een na laatste plaats en het is hoog tijd dat er weer eens punten gepakt gaan worden.

Alle andere teams waren vrij, maar komend weekend staan er weer meer wedstrijden op het programma. Zaterdag 15 februari staat thuis in het teken van de belangrijke wedstrijden. Niet alleen Zaterdag 4 speelt een belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap tegen de nummer 2, maar Zatedag 3 speelt om 11:00 thuis de 3e Knock-Out ronde van de beker tegen Odin 3.