Opmaken voor de eindsprint!

De competitie nadert zijn einde en de laatste speelweekenden komen er aan.
Zaterdag 3 trapte dit weekend af en boekte alweer de 11e overwinning op rij! Delta Sports kreeg voetballes en werd met 7-0 naar huis gestuurd. Concurrent Focus verloor waardoor Zaterdag 3 nu los bovenaan staat. Met nog 6 wedstrijden te gaan, waaronder 2 ontmoetingen met Focus, is het de vraag wie de langste adem heeft.
Daarna speelde de Zaterdag Vrouwen en Zaterdag 5 gelijktijdig op het complex.
De Zaterdag Vrouwen kregen Hercules op bezoek. Het werd een vermakelijke wedstrijd waarbij de score op en neer ging. Uiteindelijk verloren onze vrouwen helaas met 3-4. Met nog maar 1 wedstrijd te gaan lijken ze op de 6e plaats te gaan eindigen.
Zaterdag 5 ging “op bezoek” bij Sterrenwijk. Ze kwamen nog op een 0-1 voorsprong, maar konden dit mede dankzij een domme gele kaart niet vasthouden. Uiteindelijk verloren ze nipt met 2-1 en blijven op de een na laatste plaats staan.
Zaterdag 2 speelde eindelijk eens op niveau uit bij Faja Lobi KDS. Het werd nog een spannende wedstrijd tegen deze laagvlieger op het dak van de Ikea, maar uiteindelijk werd er een 2-3 overwinning veilig gesteld. Zaterdag 2 neemt nu de 6e plek in en moet proberen deze plek vast te houden. Het gat met de nummer 5 is al te groot.
Zaterdag 4 was vrij en is op teamweekend gegaan. Ergens in de buurt van Weert is het bier in de supermarkten nu waarschijnlijk op en het is hopen dat ze optijd hersteld zijn voor hun midweekse programma.

Op zondag trapte Zondag 2 af tegen buurman Rivierwijkers. Aan het eind stond er 2-2 op het scorebord en door dit puntje staan ze knap op de 7e plaats. Het verschil met de teams onder ze is echter klein, dus ze zullen nog wat punten moeten pakken om weg te blijven uit de onderste regionen.
De Zondag Vrouwen gingen een dorpje verder op bezoek bij concurrent Bunnik. De strijd om de 2e plaats werd met 0-2 in het voordeel van DMC beslist. Met nog 3 wedstrijden tegen teams uit de staart van de ranglijst te gaan, mogen ze de 2e plaats niet meer uit handen geven. De vrouwen van Hoogland zijn al kampioen in deze competitie.
Zondag 1 heeft het lastig richting het einde. Na een zware midweekse vecht wedstrijd tegen hekkensluiter Allen Weerbaar die met 0-1 verloren ging, werd zondag verloren met 4-0 van koploper Vreeswijk. Ze staan op de 9e plaats, maar zijn nog niet veilig voor de na competitie. Directe degradatie is in ieder geval niet meer mogelijk.