OktoberFest was een succes! (Voetbal wat minder)

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, het OktoberFest. Het was een uitermate gezellige avond en onze Oosterburen zouden trost op ons zijn. Iedereen die mee heeft geholpen om het feest mogelijk te maken, bedankt!

Helaas ging de gedachte aan al het bier zaterdag wel ten kosten van het voetbal en was iedereen op zondag waarschijnlijk een beetje brak.

De Zaterdag Vrouwen opende het weekend thuis en speelde met 2-2 gelijk tegen JSV. De vrouwen die daarna de bar dienst draaide en doorgehaald hebben naar het feest, toonde zich wel de winnaars van de 3e helft.
Zaterdag 4 was daarna thuis aan de buurt, het werd een spannende middag maar uiteindelijk wonnen ze met 4-3 van Delta Sports en staan ze nu bovenaan met 12 punten uit 4 wedstrijden!
Zaterdag 6 ging op bezoek bij onze overburen Kampong. Ze kwamen knap 0-2 voor en leken de eerste overwinning van het seizoen binnen te gaan halen, maar gaven de wedstrijd in een paar minuten nog uit handen. Er werd met 3-2 verloren.
Zaterdag 5 hoefde ook niet ver en ging op bezoek bij Odysseus. Er werd hier nipt verloren met 2-1.
Het blijft een moeizame start voor het 5e en 6e.

Op zondag was het vroeg dag voor Zondag 2 en de Zondag Vrouwen, die waarschijnlijk nog wel wat alcohol in hun systeem hadden.
Zondag 2 kreeg Sporting op bezoek en verloor met 0-2, ze zijn  de goede flow van het begin even kwijt.
De Zondag Vrouwen mochten nog een aardig stukje reizen naar Hoogland, waarna ze met een dubbele kater naar huis werden gestuurd na een 3-0 nederlaag. De 4e klasse lijkt voor een zwaar seizoen te gaan zorgen.