Nog ongeslagen thuis status!!

Afgelopen weekend was een top zaterdag, alle teams zijn ongeslagen!
Zaterdag 5 mocht aftrappen op een glad veld in de regen. Waarschijnlijk waren ze door de regen wel goed wakker, want er werd met 5 – 3 gewonnen van Jonathan. De eerste punten van het seizoen zijn binnen, op naar meer. Zaterdag 6 zag het goede voorbeeld van Zaterdag 5 en hoopte ook op de eerste overwinning. Zaterdag 6 eindigde de wedstrijd met 10 man, maar speelde nog knap 2-2 gelijk tegen JSV. Toch het eerste puntje binnen gehaald ook.
De Zaterdag Vrouwen waren thuis als laatste aan de buurt tegen Hercules. Na de dubbele cijfers van vorige week ging het scoren deze week helaas wat minder makkelijk. Er werd een puntje gepakt door met 1 – 1 gelijk te spelen. Zaterdag 4 ging op bezoek bij Jonathan, waar ze dit weekend waarschijnlijk niet blij waren met DMC. Na de thuis overwinning van het 5e op Jonathan, pakte het 4e ook de volle buit op bezoek in Zeist. Het was een moeizame pot, maar er werd met 1 – 2 gewonnen en het 4e blijft nog zonder puntverlies in de competitie.
Zaterdag 2 mocht naar Houten afreizen voor de uitwedstrijd tegen Delta Sports. Delta toonde zich een concurrent voor dit seizoen en beide teams kwamen niet verder dan 1x scoren waardoor ook hier een 1 – 1 uitslag het resultaat was. Zaterdag 3 moest de weg oversteken om bij VSC te spelen, een traditionele lastige uit wedstrijd. Beide teams scoorde hun eerste doelpunt van de wedstrijd uit een penalty, maar uiteindelijk won Zaterdag 3 met 2 – 4. Dit is alweer de 5e overwinning op rij voor het 3e.
Zondag 2 hoefde ook alleen de weg over te steken en ging op bezoek bij Kampong. Ze kregen de eerste tegenslag van het seizoen te verwerken en verloren nipt met 1 – 2. Hopelijk is dit een incident en pakken ze goede lijn die ze hadden ingezet weer op. De Zondag Vrouwen hadden hun teamweekend in het kille Drente. Het was daar naar verluid nog lang onrustig!