Het jaar nadert zijn einde.

Het weekend van 7 en 8 december was het een na laatste speelweekend van 2019.
Voor alle teams stond er een wedstrijd op het programma.

Zaterdag 2 opende thuis tegen Hercules 3, de virtuele koploper, nadat DMC vorige week de oude nummer 1 DHSC had verslagen. Deze week was er dan ook goede hoop om ook tegen deze topploeg te stunten. Hercules heeft waarschijnlijk een wijze les uit het verlies van DHSC tegen Zaterdag 2 getrokken en ze lieten zich niet verrassen. Daarnaast miste Zaterdag 2 eigenlijk hun volledige voorhoede, wast scoren erg lastig maakte. Er werd met 0-2 verloren.
Zaterdag 3 moest daarna thuis tegen DHSC, maar deze wedstrijd moest op gras afgewerkt worden en de velden waren afgekeurd. Dus de wedstrijd werd afgelast. Ondanks dat Zaterdag 3 niet speelde, was het een goed weekend doordat concurrenten Voorwaarts en FC de Bilt beiden gelijk speelden. Zaterdag 3 kon de rust goed gebruiken om zich voor te bereiden op de beker wedstrijd van aankomend weekend.
Zaterdag 4 sloot de dag thuis af tegen Hercules 8. De tegenstander had zware personele problemen en trad aan met 9 man, waardoor er nooit sprake is geweest van een echte wedstrijd. Een 13-0 eindstand was het resultaat. Chakib doet goede zaken voor het topscoorder klassement door zijn 5 goals en staat nu los bovenaan met 16 goals. De concurrenten FZO en Rivierwijkers wonnen ook, dus kunnen in punten nog steeds gelijk komen met Zaterdag 4.
Zaterdag 5 ging op bezoek bij Voorwaarts 5 en zorgt eigenlijk het hele seizoen al voor doelpuntrijke en vermakelijke uitslagen. Ook dit keer werd er weer flink gescoord, maar helaas wel meer in het voordeel van Voorwaarts. Na 90 minuten stond er een 5-2 uitslag op het scorebord.
De Zaterdag Vrouwen mochten afreizen naar het Noorden van Utrecht voor de uitwedstrijd tegen EDO Vrouwen 1. Ook hier werd er flink gescoord en ook hier helaas meer in het voordeel van de tegenstander. EDO won met 5-3. Langzaam aan ontstaat er toch een klein gat met de subtop, dus als de Zaterdag Vrouwen nog willen aanhaken moeten ze aan de bak in het nieuwe jaar. Maar eerst de focus op volgende ronde van de beker aankomend weekend.

Op zondag liet Zondag 2 nog eens zien waar ze toe in staat kunnen zijn. Na de vervelende verliespartij van vorige week tegen het lager geplaatste FC de Bilt, werd er deze week revanche genomen tegen Sterrenwijk 8. Zondag 2 haalde uit en won maar liefst met 12-2. Stijn Mennink heeft zich opgeschoten naar een 2e plaats in het topscoorder klassement met 11 goals.
De Zondag Vrouwen moesten uit bij Rivierwijkers Vrouwen 1. Hun laatste competitie wedstrijd was 2 weken terug thuis tegen Rivierwijkers Vrouwen 1 en werd toen met 1-2 verloren. De Zondag Vrouwen hoopte op revanche dus. De Zondag Vrouwen wisten 1 doelpunt meer te maken dan in de thuiswedstrijd, maar doordat Rivierwijkers dit ook wist te doen werd er alsnog met 3-2 verloren helaas.

Aankomende weekend speelt alleen Zaterdag 5 nog voor de competitie en spelen Zaterdag 3 en de Zaterdag Vrouwen voor overwintering in het beker toernooi.