Goede zaken voor Zaterdag 3, Zondag 2 en vrouwenteams, Zondag 1 ontvangt zware dreun

Zaterdag 3 heeft zich dit weekend weer nadrukkelijk gemeld als kampioenskandidaat na een 0-4 overwinning op Delta Sports. De Zaterdag Vrouwen kregen de koploper op bezoek en leken een 1-0 voorsprong over de streep te kunnen trekken, maar helaas viel 20 minuten voor tijd de gelijkmaker. Zaterdag 2 zakt verder weg na weer een kleine nederlaag, nu tegen Rivierenwijkers.
Zondag 2 beleeft een opmerkelijk seizoen na het aantrekken van enkele nieuwe spelers. Nu een prima 2-6 uitoverwinning op VSC 4. De Vrouwen maakte er ook een mooie dag van. Tegen directe concurrent Bunnik ’73 werd het 2-0 met weer eens een goal van Shakira. Een 2e plaats met 1 punt achterstand op de koploper! Donkere wolken markeerden de wedstrijd van Zondag 1. Het samenstellen van een representatief team verliep weer moeizaam, een sterke tegenstander Vreeswijk op bezoek waren de ingrediënten voor een zware 0-10 nederlaag. De poule 4e klasse F laat zich kenmerken door een veel sterkere bovenste helft tegen een veel zwakkere onderste helft. De komende week directe concurrent Schalkwijk, alleen door met zijn allen de schouders er onder te zetten kan een positief resultaat verwacht worden!