Eerste negatieve balans van dit seizoen

Afgelopen weekend was het eerste weekend van dit seizoen waarin DMC een negatieve balans had. Van de 7 wedstrijden werden er maar 3 gewonnen, de andere 4 gingen verloren.
Onze tot nu toe onneembare vesting bij DMC gaf dit weekend de punten cadeau.
Zaterdag 5 kon de goede flow niet vast houden en verloor thuis met 2 – 4 van FC de Bilt. Ze zijn terug te vinden op de 1 na laatste plaats.
Daarna was Zaterdag 6 aan de beurt en zij verloren met 1 – 4 van Voorwaarts. Het 6e hunkert nog altijd naar hun eerste overwinning, maar staan verrassend op de 2 na laatste plaats.
De Zaterdag Vrouwen gingen op bezoek CSW en werden met 3 – 0 verlies naar huis gestuurd. De Vrouwen hebben nu 1 wedstrijd verloren, 1 gelijk gespeeld, 1 gewonnen en staan verdienstelijk op de 5e plek.
Zaterdag 3 en 4 herstelde gelukkig de eer voor de zaterdag.
Zaterdag 3 heeft nog steeds een perfecte seizoenstart met de 6e overwinning op rij, op bezoek bij Odysseus werd het 0 – 7.
Zaterdag 4 pakte ook hun 4e overwinning op rij gemakkelijk op bezoek bij VSC, het werd 0 – 5.
Zaterdag 3 en 4 zijn terug te vinden op de 1e plaats en lijken dus ook dit seizoen weer mee te doen voor de titel.
Zaterdag 2 was na het 3e aan de beurt bij Odysseus, maar had een totale off day. Zelfs met een penalty lukte het ze niet om te scoren en ze verloren met 3 – 0. Ook hier 1 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren nu, waardoor ze op de 4e plaats staan.
Op zondag kwam alleen Zondag 2 in actie, ze herstelde zich na de tegenslag van vorige week en wonnen op bezoek bij VSC met 1 – 5. Zondag 2 bevind zich op een luxe 4e plaats nu ook.
De Zondag Vrouwen waren ook dit weekend weer vrij en hebben pas 1 competitie duel afgewerkt.