Een perfect weekend! 15 uit 5!

Zaterdag 3 mocht het weekend van 23/24 februari thuis aftrappen tegen SV Houten. Op papier een team dat ook nog bovenin mee draaide, maar in de wedstrijd was daar niks meer van te zien. Het werd 5 – 0, waardoor Zaterdag 3 bovenaan blijft staan. Daarna waren de Zaterdag Vrouwen aan de beurt. Tegen het onderin geklasseerde Dovo werd met 3 – 0 gewonnen. De vrouwen haken hierdoor aan bij de subtop.
Op zondag was het al vroeg dag voor Zondag 2 dat thuis speelde tegen VVIJ. Zondag 2 won met 4 – 1 en staat daardoor mooi in het midden van het klassement. Dit is nu al een van de betere seizoenen voor Zondag 2 van de afgelopen jaren!
Zondag Vrouwen had het daarna lastig met onze overburen Kampong dat op de 5e plek staat. Er werd met 2 – 1 gewonnen. Ze staan nu 2e met 7 punten minder dan de nummer 1 Hoogland Vrouwen 3, maar die hebben wel een wedstrijd meer!
Als laatste stond de uitwedstrijd van Zondag 1 bij Allen Weerbaar op het programma. Na 8 wedstrijden op rij zonder overwinning was het eindelijk weer een keer tijd voor feest. Na een mooie 0 – 3 overwinning gingen ook deze 3 punten naar DMC! Ook klimt Zondag 1 hierdoor over Allen Weerbaar heen op de ranglijst.