Een lang speelweekend!

Afgelopen week begon onze speelronde al op vrijdagavond. Zaterdag 2 moest om 20:00 aftrappen bij Sporting, die al hun thuiswedstrijden op vrijdagavond afwerken. Blijkt dat onze jongens beter zijn in bier drinken op die tijd, ze verloren met 3-0.
Zaterdag 3 mocht de volgende ochtend om 11:00 beginnen tegen IJFC. Het was een lastige pot waarin ze 2x achter kwamen, maar uiteindelijk met 3-2 de 9e overwinning op rij binnen sleepte! Concurrent Focus won ook weer dus het blijft spannend.
Daarna was het de beurt aan Zaterdag 4, dat na 2 verliespartijen weer wakker was en VVIJ met 3-0 versloeg. Het gat met koploper FC De Bilt bedraagt 4 punten, lastig maar niet onmogelijk.De  Zaterdag Vrouwen hadden op papier een makkelijke wedstrijd tegen hekkensluiter Maarssen, maar onderschatting is natuurlijk een van de grootste gevaren. Uiteindelijk verloren onze vrouwen met 1-2. Zaterdag 5 ging op bezoek bij koploper Bunnik en maakte geen schijn van kans. Ze werden met een 10-1 verlies partij terug gestuurd. Een wedstrijd om snel te vergeten.
Zondag 2 pakte na een 2-2 gelijkspel tegen subtopper MSV knap een puntje. Ondertussen melden ze zich in de middenmoot. Zondag Vrouwen deed wat het aan de stand verplicht is op bezoek bij KVVA en won met 0-3. Het gat met koploper Hoogland is minimaal 11 punten, de 2e plaats behouden lijkt het hoogst haalbare hier dus. Zondag 1 ging op bezoek bij de nummer 2 DWSV, mogelijk dat onderschatting bij hen ook aan de orde was. Zondag 1 won knap met 0-1 en staat daardoor nu 6 punten boven hekkensluiter Schalkwijk, die maandag 22-04 op bezoek komen. Dat wordt een 6 punten wedstrijd!