Donkere Domstad Dagen

De winterstop komt dichterbij en het lijkt dat onze teams hier ook aan toe zijn.

In het weekend van 23 en 24 november wist er maar 1 domstad team te winnen.
Zaterdag 2 moest thuis tegen Voorwaarts, een subtopper uit de competitie. De voorbereiding voor de wedstrijd had zijn invloed op het spel, de fitheid van en aantal jongens was discutabel na een gezellige vrijdag avond. Bij rust stonden ze nog met 3-1 voor, maar in de 2e helft ging de kater parten spelen. Er werd met 3-6 verloren.

Zaterdag 6 leek met 2 overwinningen op rij eindelijk het lek boven te hebben en wilde deze goede vorm vast houden. Misschien dat ze iets te overmoedig zijn geworden door te denken dat ze nu ook geen trainingen meer nodig hebben, maar buurman VSC kwam op bezoek en maakte een einde aan de reeks. Het 6e verloor dik met 0-4.
De Zaterdag Vrouwen sloten de dag thuis af tegen Sporting Vrouwen 2. Doordat plek t/m 9 erg dicht bij elkaar staan, was dit eigenlijk een soort 6 punten wedstrijd. Het lukte onze dames niet om aan te haken bij de bovenkant en het verschil was zaterdag dan ook best groot. Sporting versloeg onze vrouwen met 0-5. Volgende wedstrijd tegen De Meern Vrouwen 1 weer een 6 punten wedstrijd, hopen op een beter resultaat dan!
Zaterdag 4 mocht een kantine verder lopen voor de ‘’uit’’ wedstrijd tegen Sterrenwijk. Op papier moest dit een makkelijke wedstrijd worden aangezien Sterrenwijk op de een na laatste plaats staat en Zaterda 4 in de competitie alles gewonnen heeft en bovenaan staat. Dit bleek echter totaal niet het geval en het was een zeer moeizame wedstrijd. Gelukkig werd er uiteindelijk nog met 0-1 gewonnen en behoudt Zaterdag 4 de perfecte score.
Zaterdag 3 ging uit op bezoek bij directe concurrent EDO 6, dat met 2 wedstrijden meer 1 punt meer heeft en bovenaan staat. Zeker voor Zaterdag 3 kan de winterstop niet snel genoeg komen, dat net zoals vorige week door alles blessures met moeite een selectie op de been kon zetten. Er werd na een 1-0 achterstand nog een 1-1 gelijk spel uitgehaald, waardoor ze ongeslagen blijven en nog steeds de minste verlies punten in de competitie hebben.
Op zondag was Zondag 2 aan de beurt tegen concurrent SV Nieuw Utrecht. Ons 2e was in goede vorm de afgelopen weken, maar wisselvalligheid lijkt een probleem te zijn dit seizoen. Er werd met 3-5 verloren waardoor SV nieuw Utrecht over DMC heen klimt op de ranglijst. Zondag 2 is nu afgezakt naar de 5e plaats.
De Zondag Vrouwen hebben vorige week eindelijk hun eerste punten gepakt en moesten dit weekend tegen midden motor Rivierwijkers Vrouwen 1. Ook deze week lagen er weer kansen om punten te pakken. Onze Zondag Vrouwen deden hun uiterste best maar moesten de punten uiteindelijk toch mee geven naar de buren. Er werd nipt met 1-2 verloren.

Volgende week vast weer betere resultaten!

Melvin R Nietveld.