Domstad nog niet helemaal uit winterslaap.

Het 2e speelweekend van 2020 was een slecht weekend voor DMC.

Zaterdag 5 en de Zaterdag Vrouwen speelden beide thuis, en verloren beide kansloos.
Zaterdag 5 moest tegen directe concurrent in de middenmoot Delta Sports 7. Op de ranglijst was het verschil maar klein, alleen in het veld was het verschil enorm. Er werd met 0-3 verloren en Delta Sports klimt nu over DMC heen.
De Zaterdag Vrouwen wisten dat ze een zware pot voor de boeg hadden met Rivierwijkers dat op bezoek kwam. De koploper n de 3e klasse heeft alle wedstrijden dit seizoen gewonnen en ook DMC kon daar geen verandering in brengen. Rivierwijkers was een maatje te groot en won met 0-4.
Zaterdag 4 moest uit bij Delta Sports 5 en zorgde voor de enige punten van de dag. Ondanks ook hier wat personele problemen, werd er zakelijk met 1-3 gewonnen. Doordat concurrent Rivierwijkers verloor staat Zaterdag 4 nu echt los aan kop!
De personele problemen bij Zaterdag 3 blijven slepend en ze leden dit weekend hun eerste nederlaag van het seizoen. Tegen concurrent FC de Bilt werd een aardige wedstrijd op de mat gelegd, maar er werd uiteindelijk toch met 3-2 verloren. DMC en De Bilt staan nu gelijk qua verliespunten, maar FC de Bilt neemt de koppositie over met een wedstrijd meer.

Op zondag werden beide wedstrijden uit gespeeld en was het rustig in de kantine.
Zondag 2 moest in de strijd om de 3e plek tegen Roda 46. Ze maakte duidelijk dat zij ook bovenin willen mee draaien en wonnen met 0-5! DMC klimt hierdoor over Roda 46 heen naar de 3e plek, maar heeft wel een wedstrijd meer.
De Zondag Vrouwen gingen op bezoek bij koploper FIT. Na de overwinning van vorige week was er hoop op een stunt. Het verschil op de ranglijst is groot, maar de Zondag Vrouwen lieten dit niet merken in de wedstrijd. Er werd knap gestreden, maar uiteindelijk met 4-2 verloren.
De Zondag Vrouwen zijn ook op zoek naar versterkingen voor hun team! Kijk op de site voor meer info.