Domstad Majella onneembare vesting vol vermaak!

Een prima start van de competitie voor DMC. Alle thuisspelende teams Zaterdag 2, 3, 4 en Zondag 2 wonnen ruim. Zaterdag 2 trapte ’s ochtends af tegen JSV en won met 7-2. De wedstrijd ging wat later van start doordat de scheidsrechter in de file stond, maar de langere warming up heeft onze jongens goed gedaan.
Daarna was Zaterdag 3 aan de beurt tegen EDO. In de 50e minuut stond er 3-0 op het scorebord en liep alles gesmeerd. Alleen toen er 10 minuten laten 3-2 op het scorebord stond leek het nog even spannend te worden, maar Zaterdag 3 herpakte zich en maakte er 6-2 van.
Zaterdag 4 sloot de dag thuis af tegen SV Houten. Bij rust stond het nog maar 1-0, doordat onze mannen hun kansen niet verzilverden. Na rust deden ze dit gelukkig wel en wonnen uiteindelijk met 5-0.
Zaterdag 5 en 6 hebben dit seizoen hun draai, na een moeilijke bekerfase, nog niet gevonden. Het 5e verloor op bezoek bij SV Odijk met 6-1 en het 6e verloor bij Odysseus met 2-0.
De Zaterdag Vrouwen lieten even zien hoe je een uitwedstrijd wel wint. Op bezoek bij Desto tikte zij gelijk de dubbele cijfers aan en wonnen met 1-10.
Zondag 2 heeft een uitstekende flow te pakken en won thuis van Hercules met 9-2. Gaan zij met de nieuwe selectie van dit seizoen ook bovenin mee draaien? We hopen het.
De Zondag Vrouwen gingen op bezoek bij Sporting en konden de goede reeks van de bekerfase helaas niet doortrekken in de 4e klasse. Ze verloren met 2-0.