Domstad doet goede zaken!

Het weekend van 9 en 10 november kwam bijna alle teams in actie.

Zaterdag 5 opende het weekend tegen Sterrenwijk. Het 5e had hun draai aardig gevonden met een overwinning en gelijkspel de laatste 2 wedstrijden, maar Sterrenwijk was een maatje te groot. Er werd met 0-2 verloren.
Daarna speelde Zaterdag 6 thuis, waar van te voren de nodige personele problemen waren. Met het nodige gepuzzel kregen ze genoeg man op de been en het bleek een succes formule. De eerste overwinning van het seizoen werd gehaald tegen Faja Lobi KDS, 4-2. Het 6e verlaat hierdoor de laatste plaats en hopelijk kunnen ze nu de weg naar boven in slaan.
De Zaterdag Vrouwen kregen thuis Odysseus op bezoek, een directe strijd in de subtop. Onze Zaterdag Vrouwen waren de sterkste en wonnen met 2-1, waardoor ze de 4e plaats overnemen van Odysseus.
Zaterdag 2 moest de verre reis naar Rivierwijkers afleggen, maar namen gelukkig wel de 3 punten mee terug. Er werd met 0-1 gewonnen en het 2e lijkt de weg omhoog ingeslagen te zijn.
Zaterdag 4 ging op bezoek bij hekkensluiter Odysseus en deed wat er verwacht werd, ze wonnen met 1-4. Ze behouden hun perfecte status in de competitie met de 6e overwinning op rij en blijven bovenaan staan.
Zaterdag 3 was zelf vrij, maar doordat concurrent EDO 6 gelijkspeelde was het wel een gunstig weekend voor het 3e.

Op zondag ging Zondag 2 verder met de vorm van de afgelopen weken. Ze gingn bij hekkensluiter Rivierwijkers op bezoek, maar de wedstrijd ging minder makkelijk dan je door de stand zou verwachten. Er werd uiteindelijk gelukkig wel met 2-3 gewonnen.
De Zondag Vrouwen kregen FIT op bezoek en lijken toch wat langer nodig te hebben om aan het niveau van de 4e klasse te wennen. Er werd met maar liefst 1-7 verloren en onze vrouwen wachten nog altijd op hun eerste punt.