Doelpuntrijk weekend en gezellige instuif zondagafdeling

Het publiek was de grote winnaar in het weekend van week 39. Een ongeslagen zaterdagafdeling met als klapper een 8-0 overwinning van Zaterdag 3 tegen het Nieuwegeinse Geinoord. Zaterdag 4 blijft het goed doen en won met 2-4 uit bij FZO. Zaterdag 2 revancheerde zich voor de nederlaag van vorige week door met 0-3 te winnen van overbuurman VSC. Alleen Zaterdag 5 moest 2 verliespunten incasseren in de thuiswedstrijd tegen DHSC 7. Het bleef 0-0 maar er waren wel kansen voor het door blessures geplaagde team.
De resultaten van de zondagafdeling bleven in evenwicht. Zondag 3 kent een moeilijke start maar wist toch nog wel 3 keer te scoren. Het werd uiteindelijk 6-3 in de uitwedstrijd tegen Voorwaarts. Ook Zondag 2 wist wederom niet te winnen, het kreeg met 2-5 op de broek in de thuiswedstrijd tegen Voorwaarts 6. Er is nog veel werk te verzetten (lees: trainingsarbeid!). Dan de klinkende uitslagen. Vrouwen 1 kent een geweldige start van de competitie. In en tegen Odijk werd het 0-4 voor onze dames. Absolute hoogtepunt van de dag was de 9-1 overwinning van Zondag 1 tegen JSV 1. Met een rust nog 0-1 (er waren er van de technische staf die er al niet meer in geloofde), kwam een onherkenbaar team de tweede helft in het veld. Of het de kruidige thee was of de donderspeech van Kjeld, de doelpunten vlogen de keeper van JSV om de oren. Er werd gefluisterd dat een voorzitter het niet droog hield. Lees ook het wedstrijdverslag.
Na dit festijn werd de instuif geopend. Onder de dreunende bassen van twee jeugdige DJ’s werd een hapje en een drankje genuttigd. De wegblijvers waren eigenlijk de enige verliezers! Een groot succes met dank aan Niels Klabbers en Thom Heijman van de feestcommissie en Cor, Antoinette en Arnold van de barcommissie.