De Winterstop is voorbij.

De winterstop is voorbij en na de nodige rust was het afgelopen weekend eindelijk weer tijd om het veld op te stappen.

Dit keer begon het speelweekend al op vrijdag avond. Zaterdag 4 speelde uit tegen Hercules 8. dat vanwege het volle programma uitweek naar de vrijdagavond. Voor de winterstop speelde Zaterdag 4 nog thuis tegen Hercules en werd het 13-0, ook na de jaarwisseling was Hercules geen partij. Zaterdag 4 won met 1-10 en gaat verder met wat het voor de winterstop ook al deed, winnen.
Op zaterdag waren de vrouwen het enige thuis spelende team. Zij moesten voor de beker tegen GVV Vrouwen 1. Het werd een spannende pot die uiteindelijk met penalty’s beslecht werd. Gelukkig werd het 5-4 in het voordeel van DMC, waardoor de Zaterdag vrouwen doorgaan in de beker!
Zaterdag 3 moest op bezoek bij DHSC 9. De hoop was dat de rust van de winterstop de personele problemen zou verhelpen, maar dit team wordt geteisterd door blessures. Ook dit keer weer met moeite genoeg man op de been gekregen voor de wedstrijd, maar het was net genoeg. Een moeizame 1-2 overwinning op DHSC. Zaterdag 3 behoudt ook in 2020 de ongeslagen status! Aankomende week de topper tegen FC de Bilt.
Zaterdag 2 mocht op zaterdag op bezoek bij koploper Hercules 3, helaas is Zaterdag 2 iets minder gelukkig tegen Hercules dit seizoen. Er werd met 2-0 verloren. Aankomend weekend zijn ze vrij en kunnen ze zich goed voorbereiden op de volgende wedstrijd tegen hekkensluiter JSV 4, dan moeten er weer punten gepakt kunnen worden.
Zaterdag 5 kon nog wat langer genieten van de winterstop.

Op zondag speelde ook alleen de vrouwen thuis. Voor de winterstop wisten de Zondag Vrouwen pas 1 keer te winnen, dit willen ze in het nieuwe jaar verbeteren en dat lieten ze zien ook. Er werd met maar liefst 5-1 gewonnen van FC Weesp Vrouwen 1. Een goede opsteker in aanloop naar de wedstrijd van volgende week tegen koploper FIT Vrouwen 1, misschien is daar wel een stunt mogelijk.
Zondag 2 begon het nieuwe jaar zoals het vorig jaar afsloot, met een wedstrijd tegen Sterrenwijk 8. Voor de winterstop won Zondag 2 nog met 12-2, dit keer deden ze het iets rustiger aan. Ze wonnen met 0-2 en verbeteren hun plek in de subtop.