De kop is er af!

Eindelijk, het weekend van 2/3 september, we mochten weer de wei in! Het is even wennen dit opschuiven van de (beker)competitie maar het seizoen 2017-2018 is nu toch echt van start. Gelijk ook een druk en gezellige zaterdag. Heerlijk weer met als eerste wedstrijd gelijk een clash met de buren. In felle nieuwe tenues gaf Zaterdag 5 direct hun ambities aan. ODIN 8 moest er in hun thuiswedstrijd met 0-5 aan geloven. De eerste thuiswedstrijd van Zaterdag 4 eindigde in een 4-9 korfbaluitslag, publiek de grote winnaar zullen we maar zeggen. De eerste uitwedstrijd, die van Zaterdag 3 verliep beter, een 2-4 winst tegen DHSC 8. De Zaterdag Vrouwen waren goed voor het eerste en enige gelijkspel dit weekend, 1-1 tegen de vrowuen van FC Driebergen.
Op de zondag de vuurproef voor Zondag 1. Tegen het sterker geachte Waterwijk 1 werd in Almere een prima 2-3 overwinning geboekt. De prestatie is nog opmerkelijker gelet op het zware trainingskamp van de vrijdag en zaterdag te Noordwijk. Het team oogt nu al fit en klaar voor de competitie.
De wedstrijd van de Zondag Vrouwen werd met 3-0 gewonnen gegeven, wij hopen dat ze deze zondag gebruikt hebben om in de spiegel te kijken!