De competitie is weer gestart!

Afgelopen weekend is het nieuwe seizoen weer van start gegaan. En het weer was perfect om te beginnen.
Het werd een doelpunten feest dit weekend.
Onze nieuwe Zaterdag 6 team had de eer om thuis af te trappen in de 6e klasse tegen VSC 13 en won met 6-1.
Daarna was het de buurt aan Zaterdag Vrouwen 1, die dit jaar weer in de 3e klasse uitkomen. Thuis tegen Edo Vrouwen 1 werd het een waar schouwspel, de punten werden gedeeld na een 3-3 gelijk spel.
Zaterdag 3 sloot het thuis programma af in de 5e klasse tegen Zwaluwen 4. Het werd een vrij makkelijke wedstrijd die met 5-0 gewonnen werd.
Zaterdag 2 is terug gegaan naar de 5e klasse en moest uit bij IJFC 7. Laten we het er op houden dat ze weer even moeten wennen, want er werd met 2-0 verloren.
Zaterdag 4 moest op bezoek bij Hercules 8 in de 5e klasse. Ook het 4e maakte er een eenvoudige pot van en won met 1-4.
Zaterdag 5 moest de competitie start nog even uitstellen.

De volgende dag mocht Zondag 2 aftrappen tegen PVC 5 in de 6e klasse. Ook hier een start met veel doelpunten, 5-1 winst voor onze jongens.Zondag Vrouwen 1 gaat dit jaar weer verder in de 4e klasse. Ze kregen SVO Krommerijnstreek Vrouwen 2 op bezoek. Weer veel doelpunten, maar uiteindelijk scoorde SVO er 1 meer. Er werd met 3-4 verloren.Het nieuwe Zondag 3 team moest de weg oversteken om in de 6e klasse af te trappen tegen Rivierwijkers 6. Hier scoorde de tegenstander helaas ook een doelpunt meer en werd er met 3-2 verloren.