Dag van de Derby’s

Het speelweekend van 26 en 27 oktober was er een van de derby’s met de buren.

Zaterdag 3 en 4 speelde beide ”uit” bij Odin. Zaterdag 3 heeft dit seizoen alles gewonnen en Zaterdag 4 heeft in de competitie ook alles gewonnen, dus de verwachtingen waren winst natuurlijk. Zaterdag 3 had weinig moeite met Odin 5 en won met 1-4, waarbij Odin hun treffer nog te danken had aan het gebrek aan slaap van de keeper van DMC.
Zaterdag 4 speelde gelijktijdig tegen Odin 7 en ook zij wonnen deze wedstrijd zonder al te veel moeite, 2-4.
Beide teams staan met een perfecte score dan ook bovenaan in de competitie.
Zaterdag 5 kreeg buurman VSC op bezoek, een wedstrijd waar de neutrale toeschouwer de uiteindelijke winnaar werd. In een waar doelpunten spektakel werd het maar liefst 4-4 en haalde Zaterdag 5 eindelijk weer een puntje binnen.
Zaterdag 2 ging juist op bezoek bij VSC en kende een zware middag, er werd met 6-2 verloren.
De Zaterdag Vrouwen moesten uit bij Zwaluwen Utrecht nadat ze een midweek beker programma hadden afgewerkt. Woensdag avond was een spannende avond waarin het na 90 minuten 0-0 stond tegen Odysseus Vrouwen 1. Met de penalty’s trokken onze vrouwen aan het langste eind en wonnen met 4-5, waardoor ze door gaan in de beker. Het midweekse programma heeft waarschijnlijk veel energie gekost, want op zaterdag werd er met 2-0 verloren van Zwaluwen.
Zaterdag 6 was ook dit weekend vrij.

Op zondag waren de Zondag Vrouwen vrij, zij konden bijkomen van hun midweekse beker avontuur. Op woensdag kregen zij Rivierwijkers op bezoek en zijn na een 1-2 nederlaag uitgeschakeld in de beker.
Zondag 2 is dit seizoen erg wisselvallig en verloor, na de goede start, de laatste 3 wedstrijden. Ze gingen dit weekend op bezoek bij Kampong, waar ze dit seizoen al van 2 verschillende teams van hadden verloren. De frustratie van die 2 eerdere nederlagen leek een goede motivatie voor deze wedstrijd. Zondag 2 haalde hard uit en liet niks van Kampong 21 heel, er werd met 0-7 gewonnen!