Crowdfunding-campagne boek In2Afrika

In2Afrika_kaftEr is natuurlijk meer dan voetbal in het leven. Vincent en Jesse Oberdorf, spelers van onze Zondag 1, richtte daarom anderhalf jaar geleden stichting In2Afrika op. Met In2Afrika ondersteunen zij 13 kleinschalige ontwikkelingsprojecten verdeeld over het gehele continent. Met In2Afrika reisde de mannen vervolgens van februari tot juli 2015 over het Afrikaanse continent, bezochten alle 13 projecten en zette een samenwerking met hen op.

Beeldvorming is een sterke pilaar onder het werk van de stichting. In2Afrika gelooft erin dat een positiever, minder eenzijdig beeld van het continent bijdraagt aan de ontwikkeling ervan. Om deze beeldvormingsverandering kracht bij te zetten komt In2Afrika nu met een boek! ‘In2Afrika – Een tegengeluid in woord en beeld’ is een fotoboek vol verhalen, gedichten, gastbijdrages, portretten en columns van en over bijzondere Afrikanen die ze tegenkwamen op hun reis.

Op maandag 23 mei is In2Afrika een crowdfundingcampagne gestart op Voordekunst. Met het in te zamelen bedragen kan men de eerste 300 exemplaren plus het online beschikbaar maken van het boek financieren. Doneren kan via onderstaande link al vanaf €10. Vanaf €20 ontvang je minimaal een exemplaar van het boek in ruil voor je donatie, en mogelijk nog veel meer!

Doneer, help dit boek te realiseren en ontvang een van de eerste exemplaren daarvoor terug!

http://www.voordekunst.nl/projecten/4503

Voor meer informatie over stichting In2Afrika kunt u surfen naar www.in2afrika.nl of een e-mail sturen naar jesseoberdorf@stichtingin2afrika.nl!