DOMSTAD MAJELLA > Geen categorie > Corona protocol na 1 juli, gebruik kantine en trainingsfaciliteiten

Corona protocol na 1 juli, gebruik kantine en trainingsfaciliteiten

Vanaf 1 juli worden de beperkingen voor de sportverenigingen verder versoepeld. De kantine mag weer open voor exploitatie en de regels voor het gebruik van douche- en kleedkamer faciliteiten is weer toegestaan. Voor het gebruik van de kantinefaciliteit hebben we een protocol opgesteld. Dit protocol zullen we in de kantine aanplakken. Het protocol dient strikt nageleefd te worden!
Het gebruik van de kleedkamers is een lastig item. Gebruik is toegestaan mits de 1,5 meter regel wordt nageleefd. Wij hebben besloten om maximaal 8 personen tegelijk toe te staan. We doen een beroep op jullie om hier sociaal mee om te gaan. Douche snel/kort, maximaal 4 personen tegelijk onder de douche. Kleed je snel om en maak plaats voor de volgende. Onze voorkeur blijft, kom in sportkleding naar de club en douche thuis!
In de kantine en op het terras geldt de hoofdregel: zitten is verplicht! In de kantine is slechts een beperkt aantal zitplaatsen. Bij slecht weer kan het dus voorkomen dat we de toegang tot de kantine ontzeggen. Op het terras is zitten ook verplicht. Het is toegestaan hiervoor een stoel uit de kantine te gebruiken. Zet hem na gebruik wel weer terug! Ook in de kantine en op het terras is de 1,5 meter afstand houden de hoofdregel. Corrigeer elkaar als je een misstand ziet. Samen krijgen we het virus er onder!!