Schrijf je snel in voor de Continental 7×7 35/45+ toernooien

De kennismakingstoernooien op 16 mei voor de doelgroep 35/45+ komen snel dichterbij. Deze toernooien worden gespeeld op verschillende locaties in district West I.

Lijkt het je leuk om te voetballen met vrienden tegen leeftijdsgenoten? Spelen in zeventallen op een half speelveld waar de buitenspelregel niet geldt en onbeperkt wisselen is toegestaan. Onderzoek leert dat de 35 en 45 plusvoetballer vooral lekker een potje wilt voetballen. Sportiviteit, gezelligheid en de ‘derde helft’ zijn hierbij belangrijke voorwaarden. De voetballers hoeven geen lid te zijn van de KNVB om deel te nemen aan deze toernooien, de teams mogen bestaan uit buren, collega’s, vrienden, etc en er zijn geen kosten aan verbonden. De populaire voetbalvorm is voor veel 35- en 45-plussers een reden om langer te blijven voetballen of juist de draad weer op te pakken na te zijn gestopt.

De eerste inschrijvingen komen inmiddels binnen en het belooft dit jaar weer een groot succes te worden!  De inschrijvingen lopen tot 9 mei dus wees er snel bij en schrijf je in voor één van de voorronde locaties want VOL=VOL!!
In de Utrechtse regio wordt het 35+ toernooi bij Elinkwijk afgewerkt, het 45+ toernooi bij Sporting ’70. Inschrijven kan via deze link.