Bekersucces voor zaterdagteams, Zondag 1 boekt 2e overwinning

Voor de B-categorie dit weekend een bekerprogramma. Onze resterende teams gingen allemaal door in deze knock-out fase. Zaterdag 3 was Hercules 5 de baas, Zaterdag 4 had een enerverende partij tegen Houten 4, die na een 2-2 eindstand met penalty’s werd beslist. Vrouwen 1 boekte een kleine overwinning tegen Odysseus 3.
Op de zondag alleen de competitiewedstrijd van Zondag 1 tegen Sporting Almere. Traditiegetrouw weer de nodige hoofdbrekens voor Sidney om een representatief elftal op te stellen. Na een 1-1 stand met een doelpunt van Adnane, was het good-old Henk die ons op een voorsprong zette. Na een volledige onnodige rode kaart (2x geel) van Adnane werden het nog zware laatste minuten (9 minuten blessuretijd). De overwinning smaakte echter zoet en we zijn gearriveerd in de middenmoot!