27 febr. | Feestavond “Alpe D’Huzes”

Domstad On Tour 2016 Alpe D'Huzes

Lieve Leden,

Hopelijk hebben jullie het via de wandelgangen al vernomen maar een afvaardiging van Zondag Heren 1 heeft zich opgegeven voor Alpe D’huzes. Om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen gaan wij op 27 februari 2016 een feestavond organiseren. Wij hopelijk allemaal op jullie komst.

Domstad on Tour bestaat uit Farley, Feo, Henk, Jan, Joa, Joost, Kjeld en Peter van Domstad Majella Combinatie Heren 1 en op 2 juni 2016 gaan wij allemaal de Alpe d’Huez maar liefst 6x bedwingen.

Wat is het plan? Je bent van harte welkom vanaf een uur of 17:00 in de kantine van Domstad Majella te Utrecht. Om een uur of 18:00 komt het buffet, vervolgens is er een speciale verrassingsactiviteit met hele mooie prijzen en sluiten we de avond feestelijk af met een DJ!

Ben je er bij? Meld je dan aan door een mail te sturen naar domstadontour@gmail.com. Doe dit vóór 13 februari, dan kunnen we er rekening mee houden. Laat even weten of je op tijd bent voor het eten, dan kunnen we rekening houden met de inkopen.

Adres:
De Domstad Majella kantine
Sportpark Zoudenbalch
Laan van Maarschalkerweerd 15, Utrecht

Kosten:
Wat kost deze mooie avond? Als je komt (voor of ná het buffet) vragen we je minimaal € 20,- te doneren. Neem ook wat extra cash geld mee voor de drankjes die je wil nuttigen. De opbrengst van de bar komt tevens ten goede aan de Alpe d’HuZes!

Kan je niet komen, maar wil je wel doneren? Super gaaf! Dat kan via deze link: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/domstadontour.

Allemaal; graag tot 27 februari!