2019 Zit er op!

14 December werden de laatste wedstrijden afgewerkt van dit kalender jaar.

Zaterdag 5 speelde thuis voor de competitie tegen concurrent Odin 8. Het begin was spannend en tegen de rust stond er een 1-1 stand op het scorebord, maar onze jongens maakten in de 2e helft het verschil. Er werd uiteindelijk met 4-1 gewonnen waardoor Zaterdag 5 over Sterrenwijk heen klimt en aansluit bij de middenmoot. Dit seizoen is nu al succesvoller dan vorig jaar voor Zaterdag 5!

Zaterdag 3 moest voor de 2e Knock-Out ronde van de beker thuis tegen VSC 8. Een prima eerste helft zorgde voor een 2-0 ruststand. In de 2e helft werd het even wat zwaarder voor Zaterdag 3, dat door de voortdurende personele problemen bijna niet meer kon wisselen. Ze hielden hun doel echter schoon en overwinteren in de beker, nadat de ruststand ook de eindstand werd. Zaterdag 3 is hierdoor de gehele eerste seizoenshelft zowel in de beker als in de competitie ongeslagen doorgekomen! Een paar seizoenen geleden schopte ze het tot de 1/8 finales van de beker, we zijn benieuwd tot waar het avontuur dit seizoen gaat leiden.

De Zaterdag Vrouwen moesten daarna ook thuis voor de 2e Knock-Out ronde van de beker tegen GVVV Vrouwen 1. De beide teams waren al omgekleed en aan het warmlopen in de regen, toen bleek dat de KNVB scheidsrechter nooit was komen opdagen. Helaas mocht dit duel zonder officiële KNVB scheids geen doorgang vinden en dus werd de wedstrijd alsnog afgelast. Dit is natuurlijk erg balen voor beide teams en het wordt in 2020 kijken wanneer de wedstrijd alsnog gespeeld kan gaan worden. De Zaterdag Vrouwen kunnen wel zeggen dat ze overwinteren in de beker!